Digitale Simulaties en stress, eye4Vision

Eye4vision is gespecialiseerd in het meten en profileren van neuro visuele, cognitieve en sensomotorische vaardigheden met als doelstelling het verbeteren van de prestaties. Eye4tactical maakt onderdeel uit van eye4vision en richt zich op “tactische” beroepen zoals: Leger, Luchtvaart, Politie, Brandweer, Emergency Response Teams, enz. Het eye4vision PuP (Perform under Pressure) Concept is een verdere ontwikkeling

waarbij de nadruk ligt op het verbeteren van de ontwikkelen van deze bovengenoemde vaardigheden in stressvolle situaties.       

Eye4tactical biedt een gespecialiseerde (in-office, online, VR/AR) training voor tactische beroepen die werken in zeer dynamische en stressvolle omgevingen, die de kerncompetenties, situationeel bewustzijn (SA) en prestatie verbeteren. In tactische beroepen zoals Militairen en Special Ops. in het bijzonder, Air Force piloten, Fighter Controllers maar ook civiele beroepen zoals Piloten, Aircrew, Air Traffic Controllers, Politie en Brandweer, zijn competenties zoals Situational Awareness en snelle en nauwkeurige besluitvorming in zeer stressvolle situaties vaak in letterlijke zin van levensbelang. Dergelijke competenties, die absoluut essentieel zijn voor optimaal en veilig functioneren in dit soort beroepen, kunnen significant (evidence based) worden verbetert door specifieke en gerichte Perceptuele cognitieve training: eye4tactical PuP.

In de Engelstalige presentatie is meer achtergrondinformatie terug te vinden over het toepassen van de NeuroTracker technologie. Wil je hier nadere informatie over, neem dan contact op met eye4Vision.

Neuro Tracker Simulation And Training Notes
PDF – 847,8 KB 585 downloads
Neuro Tracker Simulation And Training Notes
PowerPoint – 995,5 KB 448 downloads