Door Marleen Nijhuis | Projectleider HUB-Lab (HU Bibliotheek) | Hogeschool Utrecht

Het HUB-Lab is onderdeel van de HU Bibliotheek en is er voor iedereen van de Hogeschool Utrecht die nieuwe werkvormen en technologieën wil ontdekken en inzetten in de onderwijspraktijk. Je kunt je laten inspireren, informeren en experimenteren met innovatieve tools zoals virtual- en augmented reality en robotica. Daarnaast bieden wij digitale tools aan via de Teaching Toolbox XL. Voor meer informatie zie onze website www.hublab.hu.nl en volg ons op twitter @HU_Hublab.

Omdat een bezoek aan ons Lab nu niet mogelijk is hebben we met de tool Thinglink een virtuele toer door het Lab gemaakt zodat iedereen onze tools toch kan bekijken en meer informatie kan krijgen. Het is de bedoeling dat we bij deze toer ook opdrachten gaan maken die in onze digitale leeromgeving Canvas geplaatst gaan worden. Klik hier voor de virtuele toer door het HUB-Lab

Daarnaast zal de door ons ontwikkelde VR Game i-Labyrint vanaf september 2020 worden ingezet om studenten op een aantrekkelijke manier kennis te laten maken met informatievaardigheden.

https://bibliotheek.hu.nl/hub-lab/vr-game-i-labyrint/

Meer informatie? Stuur ons een email hublab (@) hu.nl