In deze nieuwsbrief kun je de volgende artikelen terug vinden:

  1. “Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.”
    Virtual Reality is al een aantal jaar enorm in opkomst en is sinds de COVID-19 pandemie alleen meer meer aangejaagd binnen het veiligheidsdomein. Want waar een (groot) deel van de trainingen fysiek geen doorgang vonden, kon dat wel virtueel. Logisch dus dat daar tijdens eRIC op 18 en 19 mei 2022 weer volop aandacht voor is! Wat kun je zoal verwachten?
    Bekijk het artikel hier.
  1. HoloLens 2 in de ouderenzorg
    De nieuwste Mixed Reality bril van Microsoft, genaamd de HoloLens 2, timmert al aardig aan de weg. Een van de meest gebruikte applicaties is Remote Assist, waarmee je geavanceerd kunt videobellen. Met name in de industrie, medische sector en offshore heeft dit al een grote impact op de manier van werken. Sinds december 2020 wordt de bril ook ingezet bij een regionaal project waarin 10 ouderenzorgorganisaties in de regio Gooi & Vechtstreek en Almere participeren. Bekijk het artikel hier.
  2. Alpha Lions game

        Op 9 en 10 juni 2021 speelden 60 I-trainees van de Rijksoverheid (lichting 4, ICT, Data en Cyber) de online game Alpha Lions vol. 4 – The Warriors Within! Lees              hier het resultaat.
        Bekijk het artikel hier.