Goede OTO voornemens 2019!

Gepubliceerd op 17 december 2018 om 14:35

Goede voornemens voor 2019!

Daar hoort meer of andere OTOTEL bij, toch?

Er zijn verschillende opvattingen over de wijze waarop en de mate waarin je binnen de crisisbeheersing moet opleiden, trainen en oefenen (OTO). Maar waar geen twijfel over bestaat is dat zonder OTO de kwaliteit van inzet en samenwerking binnen de crisisbeheersing onder de maat zal zijn. OTO wordt steeds meer cyclisch aangelopen, waarbij de maat nog eens wordt genomen door het gebruik van testen (T), evalueren (E) om uiteindelijk lessons learned (L) te identificeren. Daarmee is de cirkel rond; OTOTEL.

 

Wat is dan nu echt anders?

Met een meer cyclische benadering verandert er niet veel. Dat deden we onbewust toch altijd al wel. Misschien minder in samenhang dan? Zeker!  We zijn meesters in het naast elkaar organiseren van de pijlers onder OTOTEL. Maar inmiddels is een wijdverbreid geluid dat de OTO-middelen minder worden, de samenwerking tussen en met partners moet intensiveren en dat we beste kritischer mogen zijn op ons eigen functioneren. En dan wordt het domein van crisisbeheersing en veiligheid ook nog eens complexer door de snelheid, aard en omvang van de dreigingen en risico’s. Je zult momenteel maar werkzaam zijn binnen de OTOTEL branche. Dan heb je toch een stevige uitdaging. In dit krachtenveld moet het dus wel anders worden aangepakt, zou je zeggen. Maar hoe?

 

Moeten we meer naar een nationale aanpak? Voorschrijven van richtlijnen? Meer geld? (altijd goed roepen we dan).  Adaptiever? Innovatiever? Of toch vast blijven houden aan de kolomsgewijze aanpak met multidisciplinaire uitstapjes? Wie het weet mag het zeggen.

 

Je ziet elke beweging (terugkeren). Vasthouden aan wat we hebben, maar ook grootse innovaties. Veel geld voor gaming en andersoortige simulaties, e-learning, divers handige apps of gewoon de knip op slot. De politie ging nationaal en dus gaat OTO hier achteraan. De brandweer en GGDGHOR ontstijgen moeizaam de regionale aanpak en daarmee blijft OTO een bijna dito aangelegenheid. Slecht of goed? Wie zal het zeggen.

 

Van belang is wel dat we elkaar weer ergens moeten vinden. Want als een crisis of ramp zich echt aandient moeten we multidisciplinair samenwerken. Dan moeten we elkaar kennen en samen iets kunnen. Dat staat niet ter discussie. Maar waarom lukt het aan de voorkant dan zoveel minder dan in de warme fase? Waarom leggen we samenwerken in de koude fase vaak uit ‘als het druk hebben’, ‘middelen onvoldoende’ of  ‘er zijn andere prioriteiten'.

 

Dit zijn prangende vragen waar het platform OTOTEL zich in elk geval het komende jaar wat meer over wil buigen. U heeft vast ook een mening. Deel en discussieer mee.

 

Koos Kranenburg
Voorzitter Platform OTOTEL


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

KennethMus
2 maanden geleden

Top News Sites for guest post

https://www.spanenewstoday.com/
https://www.chroniclenewstoday.com
https://www.dutchnewstoday.com/
https://www.dwnewstoday.com/
https://www.dailymirrornewstoday.com/
https://www.thequintnewstoday.com/
https://www.portugalnewstoday.com/
https://www.dailyheraldnewstoday.com/
https://www.dailystarnewstoday.com/
https://www.dailytelegraphnewstoday.com/
https://www.europeannewstoday.com
https://www.frenchnewstoday.com
https://www.guardiannewstoday.com/
https://www.headlinesworldnews.com/
https://www.livemintnewstoday.com/
https://www.neatherlandnewstoday.com/

Product_zpSr
2 maanden geleden

Buy With Confidence with Our Product Reviews

MaryHiere9496
een maand geleden

XEvil 6.0 Lost automatisch de meeste captcha ' s op,
Met inbegrip van dergelijke captcha ' s: ReCaptcha-2, ReCaptcha v.3, Hotmail (Microsoft), Google captcha, Solve Media, BitcoinFaucet, Steam, +12k
+ hCaptcha ondersteund in nieuwe XEvil 6.0!

1.) Snel, gemakkelijk, nauwkeurig
XEvil is de snelste captcha killer ter wereld. Het heeft geen oplossingslimieten, geen threads nummerlimieten
u kunt zelfs 1.000.000.000 captcha ' s per dag oplossen en het kost 0 (nul) USD! Koop gewoon een licentie voor 59 USD en alles!

2.) Meerdere API ' s ondersteunen
XEvil ondersteunt meer dan 6 verschillende, wereldwijd bekende API ' s: 2captcha.com, anti-captchas.com (antigate), RuCaptcha, death-by-captcha, etc.
stuur gewoon uw captcha via HTTP-verzoek, zoals u kunt verzenden naar een van die service-en XEvil zal uw captcha oplossen!
XEvil is dus compatibel met honderden applicaties voor SEO / SMM / password recovery/parsing/posting/clicking/cryptocurrency / etc.

3.) Nuttige ondersteuning en handleidingen
Na aankoop kreeg je toegang tot een privé-technologie.ondersteuning forum, Wiki, Skype/Telegram online ondersteuning
Ontwikkelaars zullen XEvil gratis en zeer snel naar uw type captcha trainen-stuur ze gewoon voorbeelden

4.) Hoe krijg ik een gratis proefversie van de volledige versie van XEvil?
- Probeer te zoeken in Google "Home of XEvil"
- u vindt IP ' s met geopende poort 80 van XEvil-gebruikers (klik op een IP om ervoor te zorgen)
- probeer uw captcha te verzenden via 2CAPTCHA API Ino een van die IPs
- als u een slechte SLEUTELFOUT hebt, tru gewoon een ander IP
- geniet ervan! :)
- (het werkt niet voor hCaptcha!)

Waarschuwing: gratis XEvil DEMO ondersteunt geen ReCaptcha, hCaptcha en de meeste andere soorten captcha!

http://XEvil.Net/